Voordat u echt nadenkt over uw volgende huis, wilt u weten in hoeveel huizen u gaat wonen. Stap 1: Recente verkopen Zoek naar recente transacties in de buurt van vergelijkbare huizen op Funda. Of een huis dat nu verkocht wordt. Woningtype, woonoppervlakte vierkante meters, bouwjaar, onderhoudsstatus, energielabel, ligging en buitenruimte zijn de laagste kenmerken die je moet vergelijken. Bekijk de verkoopperiode van verkochte producten en ontdek de exacte verkoopprijs, vooral de nieuwste producten. Zo kunt u het Kadaster vragen om een ​​overzicht van de inkoopprijzen te geven om de verkopen van de afgelopen jaren te controleren. Of gebruik tools zoals www.watismijnwoningwaard.nl U kunt hier ook het kadaster raadplegen Stap 2: Makelaars uitnodigen De meeste mensen nodigen minimaal 2 makelaars uit om de opgegeven waarde te vergelijken. Lokale kennis en up-to-date kennis zijn belangrijk, zoek daarom een ​​lokale makelaar.

Stap 2: Nodig makelaars uit De meeste mensen nodigen minstens 2 makelaars uit om de vermelde waarden te vergelijken. Lokale kennis en up-to-date kennis zijn belangrijk, zoek daarom een ​​lokale makelaar. Let bij het maken van een taxatie op de grondslag van de makelaar. Werkt hij nauwkeurig door de oppervlakte van het huis te meten? Veel makelaars maken gebruik van de vierkante meters die door het Kadaster zijn aangewezen, wat meestal niet klopt. Alleen bij nieuwbouw die niet recentelijk kan worden uitgebreid, zoals appartementen, kan het Kadaster als specifieke inhoud voor evaluatie worden gebruikt.

https://www.steefkoopt.nl/