Is uw telefoon kapot gegaan? Dan is dit natuurlijk onfortuinlijk, maar er zijn tal van manieren om dit probleem op te lossen. U moet er echter wel voor zorgen dat dit proces op een goede manier wordt uitgevoerd, want er kunnen ook nare problemen om de hoek komen kijken. Wij hopen u op dit gebied voldoende te informeren, zodat u weet wat er precies moet gebeuren bij een mogelijk defect. In de keuzegids van Snelinternetvergelijken.nl vind je nog veel meer informatie over internet en bellen in 1 pakket.

Mogelijk zelf onderdelen vervangen

Er zijn een aantal defecten die u zelf kunt oplossen. De meest voorkomende reparatie is die van het beeldscherm. Natuurlijk erg vervelend, want het toestel zal niet meer normaal kunnen worden gebruikt. Wij raden u aan om een starter kit te kopen in combinatie met en kwalitatief beeldscherm. Zoek op internet eens een filmpje op van het vervangen van een beeldscherm, zodat u flink wat reparatiekosten zult besparen.

Laadt uw telefoon niet meer op? Dan moet u even de binnenkant van de ingang van de oplader even goed uitspuiten en ervoor zorgen dat alle stof is verwijderd. In de meeste gevallen zal het toestel hierna weer naar behoren opladen.

Of laat jouw telefoon repareren

Wanneer de telefoon ook van binnen kapot is moet u deze naar een professional. Laat je iPhone repareren door iemand die hiervoor staat aangeschreven, want veel zaken zullen u op willen lichten. Hiermee bedoelen wij dat deze bedrijven gebruik maken van replica producten en dus geen originele producten gebruiken. Deze zullen na een korte periode al kapot gaan en dit wilt u uiteraard voorkomen. Let hierbij dus goed op bij het uitkiezen van een reparatiecentrum.

Verzekeraar het toestel

Nog voordat er maar iets mis is gegaan met het toestel raden wij u aan om, vooral de nieuwere en dus duurdere toestellen, te verzekeren. Dit kunt u doen bij de zaak waar u het toestel heeft aangeschaft maar het kan ook achteraf bij een hiervoor aangeschreven bedrijf. Vergelijk goed de mogelijkheden, want het kan u tientallen euro’s per jaar schelen als u voldoende onderzoek hiernaar doet.

Refurbished telefoon

Is je telefoon aan vervanging toe of wil je gewoon een nieuwe, maar wil je geen 600 euro uitgeven aan een nieuwe smartphone? Koop dan een refurbished iPhone! Een refurbished iPhone is ruim 300 euro goedkoper dan een nieuwe telefoon.

Nu denk je vast: wat is een refurbished iPhone? Wij zullen je in dit artikel uitleggen wat een refurbished iPhone is. Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die volledig gereviseerd is. Hierdoor is de smartphone weer als nieuw en werkt die net zo goed als een nieuwe telefoon. Reviseren betekent het volgende: de smartphone wordt volledig nagekeken op gebreken en schoongemaakt. Als blijkt dat de een onderdeel stuk is, dan wordt datgene gerepareerd. Maar het wordt niet alleen vervangen als het stuk is, ook als het al wat slechter werkt. Als je een refurbished iPhone koopt, kun je ervanuit gaan dat je homebutton of volumeknop niet blijft haperen. De telefoon werkt gewoon perfect. Veel tweedehands smartphones hebben problemen met de batterij. Dit heeft de refurbished iPhone ook niet, de batterij wordt namelijk sowieso vervangen. Dit geldt ook voor krassen: een tweedehands iPhone zit vaak onder de krassen. Een refurbished iPhone aanschaffen betekent dat je een krasvrije iPhone aanschaft, want de behuizing van de smartphone wordt sowieso vervangen.

Je kunt bijna elke iPhone als refurbished aanschaffen. De iPhone 7 en 8 zijn de goedkoopste refurbished iPhones. Ook de iPhone 5, 5C en 5S kun je in de refurbished vorm aanschaffen. Zelfs de iPhone 6 kun je als refurbished kopen! De specificaties, kleuren en opslaggeheugen van de telefoons blijven hetzelfde als bij die van een nieuwe telefoon. Hier wordt namelijk helemaal niks aan veranderd. Eventueel kan je ook een iPhone nemen door mobiel en vast internet te combineren. Zoek op postcode (bijvoorbeeld 3013 Rotterdam snelste internet) en vind meteen de combideals die passen bij jouw wensen en budget.